Ифина 2024 година

сертификати

лого амфори

ПРЕДГОВОРИ

ОБРАБОТКА, ДЕКОРАТИВНО осветлување и рачно

Добредојдовте на Висанка, вашиот мудар избор за високо квалитетни мебел и производи за декоративно осветлување со повеќе од две децении искуство во индустријата. Како едно од Индонезиски производител на мебел, ние континуирано ја подобруваме нашата стратегија за создавање на највисоко ниво на задоволство од клиентите. Ние спроведуваме серија на програма за истражување, дизајн и развој за да конструираме бизнис, како и производи во кои ставањето на одржливоста во најголем приоритет. Соработката помеѓу избраната занаетчија на Индонезија со правен и еколошки извор на материјал, за да се балансираат нашите деловни активности и социјални одговорности.

Нашето искуство во индустријата има силен карактер во одржувањето и управувањето со нашите деловни активности. Продолжуваме да го одржуваме растот позитивно во рамнотежа деловна култура. Задоволството на клиентите е наш приоритет и нашиот тим среќно ќе работи заедно со вас за да изгради одржлив и меѓусебен деловен однос. Напорна работа, креативно, иновативно и континуирано подобрување се вредностите што ги применуваме на секој елемент на нашата деловна активност, како и на нашите производи и услуги.

Со цел да го постигнеме нашиот деловен успех, сфаќаме дека задоволството во општеството треба да се даде приоритет со обезбедување на квалитетни производи, одлично задоволство на клиентите и максимизирање на позитивно влијание врз животната средина. Силната соработка ќе доведе до остварување на визијата.

Со нетрпение очекуваме да станеме ваш стратешки деловен партнер.

Навистина,
Тимот на соништата на Визанка

 

ПРЕДГОВОРИ

ОБРАБОТКА, ДЕКОРАТИВНО осветлување и рачно

Добредојдовте на Висанка, вашиот мудар избор за високо квалитетни мебел и производи за декоративно осветлување со повеќе од две децении искуство во индустријата. Како едно од Индонезиски производител на мебел, ние континуирано ја подобруваме нашата стратегија за создавање на највисоко ниво на задоволство од клиентите. Ние спроведуваме серија на програма за истражување, дизајн и развој за да конструираме бизнис, како и производи во кои ставањето на одржливоста во најголем приоритет. Соработката помеѓу избраната занаетчија на Индонезија со правен и еколошки извор на материјал, за да се балансираат нашите деловни активности и социјални одговорности.

Нашето искуство во индустријата има силен карактер во одржувањето и управувањето со нашите деловни активности. Продолжуваме да го одржуваме растот позитивно во рамнотежа деловна култура. Задоволството на клиентите е наш приоритет и нашиот тим среќно ќе работи заедно со вас за да изгради одржлив и меѓусебен деловен однос. Напорна работа, креативно, иновативно и континуирано подобрување се вредностите што ги применуваме на секој елемент на нашата деловна активност, како и на нашите производи и услуги.

Со цел да го постигнеме нашиот деловен успех, сфаќаме дека задоволството во општеството треба да се даде приоритет со обезбедување на квалитетни производи, одлично задоволство на клиентите и максимизирање на позитивно влијание врз животната средина. Силната соработка ќе доведе до остварување на визијата.

Со нетрпение очекуваме да станеме ваш стратешки деловен партнер.

Навистина,
Тимот на соништата на Визанка

 

мебел во Индонезија | затворен мебел | надворешен мебелиндонезиски тиково дрвоИндонезиски природен ратан

Виртуелен салон

ЕДНО КОМПАНИЈА ЗА СТОП ШОП
ОБРАБОТКА, ДЕКОРАТИВНО осветлување и рачно

фабрика турнеја

ПИГУНО СО ВИСАНКА

Дизајн на мебел и внатрешност Пигуно е мебел за производство и извозник кој се фокусира на дизајнирање, прилагодување и производство со тим за уметност и дизајн на ентериер. Со долгогодишно искуство во сервисирање малопродажба, големопродажба и проекти, со задоволство ги споделуваме нашите колекции и проекти

ВИСАНКА Транссан, СУКОХАРЈО

Пренесувајќи како еколошки мебел, ратан во Индонезија е водечка компанија со мебел од ратан и други материјали со природни влакна, како што се воден зумбул, морска трева, лисја од банана, абака и крокко. Достапно со илјадници колекции на живеење, трпезарија, сет за кревети и природен мебел од ратан, бидејќи ние секогаш сме желни да создаваме нов дизајн.

ВИСАНКА ЦИРЕБОН

Сместена во Сиребон, Западна Јава, оваа поделба обезбедува поексклузивно од синтетички мебел од ратан и осветлување. Синтетичка колекција на мебел од ратан имаме опфатена површина како базен, ресторан, хотел, плажа и многу повеќе. Носејќи го современиот современ дизајн, доаѓаме во најразличен избор на животен сет, трпезарија и др


НАШИОТ МРЕА
ХОТЕЛ | РЕСТОРАН | КАФЕ | ВИЛА | РЕЗОРТ | ПРИВАТНА РЕЗИДАНЦИЈА | СТАН | АГЕНТЕР ЗА КУПУВАЕ | ПРОДАБА НА ПРОДАБА | МАЛА | АРХИТЕКТ | ДИЗАЈНЕР | ИНGЕНЕР | УСТАВНОСТ | ПРОЕКТ НА ВЛАДАТА