Jogja Меѓународен саем за мебел и занаетчиство Индонезија 2023 година

Jogja Меѓународен саем за мебел и занаетчиство Индонезија 2023: Отворање нови можности во индонезиската индустрија за мебел

Jogja Меѓународен саем за мебел и занаетчиство во Индонезија (ЏИФИНА) 2023 година е годишен настан кој се одржува во Јогјакарта, Индонезија, за промовирање на индонезискиот мебел и занаетчиски производи на глобалниот пазар. На настанот се очекува да присуствуваат илјадници претприемачи, дистрибутери и купувачи од целиот свет.

пигуно во џифина 2023 година

Настанот JIFFINA 2023 треба да се одржи во 11-14 март 2023 година во Центарот Exоџа Експо, Јогјакарта. и ќе содржи илјадници мебел и занаетчиски производи од стотици производители од цела Индонезија. Покрај тоа, овој настан ќе содржи и семинари, работилници и деловни состаноци со цел да се отворат нови можности во индустријата за мебел во Индонезија.

Индонезија долго време е позната како еден од најголемите производители на мебел и ракотворби во светот на JIFFINA. Индонезиските производи се продаваат во многу земји низ светот и IFИФФИНА 2023 година ќе биде можност за производителите да го прошират својот пазарен дофат и да ги претстават своите најнови производи.

JIFFINA 2023 година На настанот ќе бидат претставени производи од различни видови материјали како дрво, бамбус, ратан, метал и ткаенина. Покрај тоа, посетителите можат да видат и разни видови додатоци и украси кои го разубавуваат мебелот и занаетчиските производи.

Не само мебелот и занаетчиските производи ќе бидат во фокусот на настанот JIFFINA 2023. Деловните состаноци и семинари исто така ќе бидат многу важни настани. Ова ќе обезбеди можност за производителите, дистрибутерите и купувачите да се сретнат и да разговараат за деловните можности и соработка во индустријата за мебел и занаетчиство.

Дополнително, овој настан ќе биде и можност за производителите да се запознаат со најновите трендови на технологија и дизајн во индустријата за мебел и занаетчиство. На семинари и работилници, индустриски експерти и практичари ќе даваат презентации и ќе споделуваат искуства за различни прашања, вклучувајќи технологија на производство, иновации на производи, маркетинг и бизнис менаџмент.

Овој настан ќе биде платформа за производителите и купувачите да ја развијат својата деловна мрежа и да отворат нови можности во бизнисот со мебел и занаетчиство во Индонезија. IFИФФИНА 2023 година ќе биде многу важен настан за производителите и купувачите да се сретнат и да разговараат со цел да се унапреди индонезиската индустрија за мебел и занаетчиство.

JIFFINA 2023 е исто така многу важен настан за Индонезија да ја запознае својата култура и традиционални уметности во светот. Индонезија има богато уметничко и културно наследство, а овој настан ќе биде можност за производителите да ја изразат својата креативност и да ја покажат убавината на индонезискиот мебел и занаетчиски производи.

Jogja International Furniture & Craft Fair Indonesia 2023 ќе биде многу важен настан за производителите, дистрибутерите и купувачите на мебел и занаети низ целиот свет. Овој настан ќе ги промовира индонезиските производи

1 размислувања за „Jogja Меѓународен саем за мебел и занаетчиство Индонезија 2023 година"

  1. Pingback: IFИФФИНА 2020 (Меѓународен саем за мебел и занает Jоѓа) | 14 - 17 март

Коментарите се затворени.